fbpx
Standard

Planul Standard cuprinde 31 de cursuri video, cu o durata totala de 6h:30min, in care afli tot ce trebuie sa stii pentru a incepe un canal de YouTube de succes. In acest curs, treci prin toate aspectele unei cariere de YouTuber, de la cum sa generezi bani cu canalul tau de YouTube, cum sa gandesti ca un vlogger, cum sa produci videoclipuri la cel mai inalt standard, pana la cum sa faci algoritmul si sectiunea de Trending sa lucreze pentru tine. De asemenea, ai acces la concursul in care poti castiga o colaborare cu mine.

Premium

Planul Premium ofera tot ce cuprinde planul Standard, plus 6 cursuri bonus, care te transforma intr-un expert al online-ului. Are o durata totala de 8 ore, iar cursurile bonus detaliaza concepte foarte utile pentru mentinerea succesului pe YouTube: cum gestionezi drama si scandalurile, crizele de PR, cum sa le raspunzi oamenilor care te provoaca si cum sa gestionezi cel mai de pret asset al tau — imaginea. Videoclipurile bonus din planul Premium pot face diferenta intre un YouTuber bun si unul excelent. De asemenea, ai acces la concursul in care poti castiga o colaborare cu mine.

VIP – Limited Edition

Planul VIP este editie limitata! Acesta expira la data de 24.04.2021. Planul VIP cuprinde tot ce e in Premium, plus acces la un videocall de 3 ore cu mine – ne intalnim pe Zoom si vorbim, intr-o sedinta organizata cu intrebari, raspunsuri, sfaturi si strategii, pentru o ascensiune cat mai fulminanta in online. Video-call-ul va avea loc in data de 24.04.2021, la ora 18:00, pe platforma Zoom. Cumparatorii planului VIP vor primi pe adresa de e-mail linkul de pe care vor putea intra in call. De asemenea, ai acces la concursul in care poti castiga o colaborare cu mine.